Bali 6

15 juni 2017

Salama baggi ( goede morgen)

Vanmorgen was het dan zover de cookingclass, wat was het leuk. We hadden geluk we waren maar met zijn tweeen. Gister was er een groep van 22 mensen. Vier man personeel om ons te helpen . 2 keer een kok, 1 keer een meisje wat hielp bij de bbq en een voor de drank en uit te leggen welke kruiden er allemaal in de tuin stonden. Hier koken ze alles mee, met eigen kruiden uit de tuin die je bij ons alleen gedroogd in poedervorm krijgt bv ketoembar. Na alles geroken en gevoeld te hebben konden we beginnen, eerst salade met tonijn ,sate met zelfgemaakte pindasaus ,kokoskip , aubergine in een saus en als toetje cassave met  karamel saus. Alles klaar en eten maar , vooral de saté was erg lekker ( leuke workshop voor thuis)  weer terug gelopen naar het huisje, we lopen ons wat af hier ik denk dat we al een km of 40 gelopen hebben, daar gewoon ff genoten van de zon en niks doen. Rond 4 uur toch maar weer naar het dorp gelopen, leuk terrasje gepikt en kijken wat er allemaal langs komt. Heerlijk genieten, nu weer terug in het huisje en dan dadelijk weer naar het dorp om een hapje te eten. Morgen weer een nieuwe dag met de taxichauffeur naar een waterval waar een tempel in het midden staat . Xxx

1. Nicole , Patrick en Bram:
    15 juni 2017
    Dank jullie voor weer een leuk verhaal.
    Fijne avond, tot moregen.