Bali 9

18 juni 2017 - Sanur, Indonesië

Zo koffers weer ingepakt voor het voor het volgende avontuur, nog ff genieten van het uitzicht uit ons huisje het is echt een paradijs zo mooi. Nou onze Agung komt ons halen en we rijden ongeveer anderhalf uur. Aangekomen in ons nieuwe verblijf,  natuurlijk te vroeg dus ff eten en ja hoor daar is hij Mac Donalds. Ff over het strand wandelen en dan terug naar het hotel waar we de sleutel krijgen . Hmm wat een luxe en wat een groot hotel 3 zwembaden een jacuzzi met een bar in het water haha. Na mijn gevoel beetje kak maar oké . Nou dan maar weer  ff over het strand en voor je het weet alweer 6 km gelopen ,we worden echte sportievelingen haha. Gezellig langs het strand veel restaurants op het strand en veel kleine winkeltjes een soort marktje .

Er lopen nu twee hagedissen/gekko's hier boven mijn hoofd haha. Nou ben benieuwd wat de dag van morgen ons weer brengt beetje zwemmen en bruin worden xxx ps we dachten dat we een welkomstdrankjes van het hotel kregen, heeft  Peter een fles champagne van de kids voor vaderdag gekregen lief he

1. Nancy:
    18 juni 2017
    ziet er heeeerlijk uit. Dat is zeker weer genieten. Wat lief van de Kids. xxx nancy en leon
  2. Annie biesmans:
    18 juni 2017
    Het ziet er weer goed uit eerste 10 dagen erop zitten nog veel plezier. hier gaat alles goed doei xx
  3. Nicole , Patrick en Bram:
    18 juni 2017
    Zie je dat jullie lijken ver weg ,maar de Kids zijn papa niet vergeten.
    Toch een bijzondere vaderdag met een extra tintje.
    En die luxe mag best neen het ervan ,have fun
  4. Emmalda:
    18 juni 2017
    Ziet er gezellig en mooi uit.
  5. Coby:
    19 juni 2017
    hoi jullie zo te zien bevalt t jullie goed .ik kreeg eerst niks door.nicol heeft t mij door gestuurd vele groetjes